Left Alive
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe beelden Left Alive tonen de survivors

Het is al weer een tijdje geleden sinds we wat nieuws hoorde of zagen of de game Left Alive. Vandaag heeft Square Enix echter een nieuwe trailer vrijgegeven genaamd ''The Survivors''.

De nieuwe trailer van Left Alive focust zich op de drie speelbare personages. Het gaat om de sergeant Mikhail, de politiecommandant Olga, en de voortvluchtige Leonid. De personages zijn allen gecreëerd door Yoji Shinkawa, die bekend is van zijn werk aan de Metal Gear-games. In Left Alive moet de mensheid zien te overleven. De drie personage uit de game hebben hun eigen speelstijl en verhaallijn, die naar mate de game vordert bij elkaar komt.

Left Alive verschijnt op 5 maart voor de pc en PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?