Trailer: Nieuwe beelden Detective Pikachu-film

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de Detective Pikachu-film. De trailer heet No Clue en duurt slechts dertig seconden, maar toont wel een aantal nieuwe beelden.

De trailer van de live-action Pokémon-film bestaat vooral uit een aantal interacties tussen hoofdpersonages Pikachu (Ryan Reynolds) en Tim Goodman (Justice Smith). Over andere Pokémon die hun opwachting maken worden we niet heel veel wijzer. In de trailer is, afgezien van Detective Pikachu, alleen een Psyduck te zien.

Detective Pikachu is vanaf 8 mei te bekijken in de Nederlandse bioscopen.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?