Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe beelden Death Stranding

Er zijn nieuwe beelden verschenen van Death Stranding tijdens de Tokyo Game Show dit weekend. In de trailer maken we kennis met de acteur Troy Baker als een of andere vage dude met een gouden masker. Hij tovert een gigantisch beest uit de grond. Wat zijn rol in de game gaat zijn nog onbekend.

Baker kennen we vooral als Joel uit The Last of Us, of als Booker DeWitt uit BioShock Infinite. Hij heeft zijn stem geleend aan heel veel andere grote games. Dat hij in Death Stranding een rol zou krijgen werd eerder dit jaar al bevestigd, alleen wat zijn rol zou zijn was vooralsnog onbekend.

Death Stranding staat voor 2019 gepland en moet exclusief uitkomen voor de PlayStation 4.

BRON GameSpot

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?