Trailer: Nieuwe Apex Legends trailer toont Revenant in actie

Geplaatst: 3 februari 2020 19:34
Aangepast: 3 februari 2020 19:44

Zojuist hebben Respawn Entertainment en EA een nieuwe trailer uitgebracht voor seizoen 4 van de battle royale-game Apex Legends waarin we wederom Revenant zien.

Vorige week werd de nieuwe legend Revenant in een emotionele en heftige trailer al onthuld en kwamen we gelijk het een en ander te weten over zijn achtergrond. Ondanks dat de trailer er goed uit zag, zaten er nog geen gameplaybeelden bij. Vlak voor het startschot van het vierde seizoen klinkt krijgen we toch nog wat gameplaybeelden voor de kiezen van de mean machine. De trailer draait niet alleen om Revenant, maar geeft ons ook een idee wat ons te wachten staat in het komende seizoen dat uitgebracht wordt onder de noemer Assimilation.

Het vierde seizoen van Apex Legends gaat morgen van start.

Bron: Respawn Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord