Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Animal Crossing: New Horizons update vol dromen

Toen Nintendo de eerste zomer update voor Animal Crossing: New Horizons aankondigde, beloofde ze dat er nog een tweede update ging verschijnen. Die tweede update is nu aangekondigd, met een feature waar spelers lang op hebben moeten wachten.

De tweede zomer update brengt een aantal nieuwe features naar Animal Crossing: New Horizons, maar de belangrijkste is wel dat spelers een back-up van hun eiland kunnen maken. Mocht er wat gebeuren zorgt de back-up ervoor dat je eiland niet verloren is. Je moet hier wel een Nintendo Switch Online lidmaatschap voor hebben. Daarnaast keert Luna weer terug die je in een droomwereld de eilanden van andere spelers laat bezoeken. Om van augustus een knallende maand te maken is er elke zondag een speciale vuurwerkshow. Steek vuurwerk af met je eigen ontwerp of doe mee aan de loterij van Redd. De volgende update van Animal Crossing: New Horizons is ook al aangekondigd, deze gaat plaats vinden in de herfst.

Het dromen, afsteken van vuurwerk en een back-up maken van je Animal Crossing: New Horizons eiland is mogelijk vanaf 30 juli.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?