Trailer: Nieuwe Animal Crossing: New Horizons update vol dromen

Geplaatst:
Aangepast: 28 juli 2020 16:16

Toen Nintendo de eerste zomer update voor Animal Crossing: New Horizons aankondigde, beloofde ze dat er nog een tweede update ging verschijnen. Die tweede update is nu aangekondigd, met een feature waar spelers lang op hebben moeten wachten.

De tweede zomer update brengt een aantal nieuwe features naar Animal Crossing: New Horizons, maar de belangrijkste is wel dat spelers een back-up van hun eiland kunnen maken. Mocht er wat gebeuren zorgt de back-up ervoor dat je eiland niet verloren is. Je moet hier wel een Nintendo Switch Online lidmaatschap voor hebben. Daarnaast keert Luna weer terug die je in een droomwereld de eilanden van andere spelers laat bezoeken. Om van augustus een knallende maand te maken is er elke zondag een speciale vuurwerkshow. Steek vuurwerk af met je eigen ontwerp of doe mee aan de loterij van Redd. De volgende update van Animal Crossing: New Horizons is ook al aangekondigd, deze gaat plaats vinden in de herfst.

Het dromen, afsteken van vuurwerk en een back-up maken van je Animal Crossing: New Horizons eiland is mogelijk vanaf 30 juli.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord