Naraka: Bladepoint

  • Ontwikkelaar 24 Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Battle Royale, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe actiegame Naraka: Bladepoint onthuld

24 Entertainment heeft eindelijk haar nieuwste game onthuld tijdens The Game Awards. Zij hebben vannacht namelijk de nieuwe actiegame Naraka: Bladepoint onthuld.

Naraka: Bladepoint is een actiegame met oosterse invloeden. De stijl doet sterk denken aan Sekiro: Shadows Die Twice. In de aankondigingstrailer kunnen we namelijk zien dat de personages parkour-achtige manoeuvres uit kunnen halen, maar ook in melee-stijl tegen elkaar kunnen vechten. De game is zowel in je eentje als met andere mensen te spelen.

Naraka: Bladepoint staat gepland voor 2020.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?