Microsoft Flight Simulator
  • ONTWIKKELAAR Asobo Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe 4K trailer Microsoft Flight Simulator

Er is een nieuwe trailer van Microsoft Flight Simulator verschenen. Deze nieuwe trailer toont tientallen vliegtuigen en vliegvelden in 4K.

De releasedatum van Microsoft Flight Simulator is nog maar een paar nachtjes slapen van ons verwijderd. Intussen maakt Microsoft ons lekker met een nieuwe trailer. In deze trailer, die ruim vierenhalve minuut duurt, kunnen we talloze vliegtuigen zien en de verschillende vliegvelden waar je deze metalen beesten kunt landen. In de trailer is ook goed te zien dat er erg veel aandacht is besteed aan de kleine details, zoals alle knopjes en metertjes in de cockpit. De trailer is daarnaast opgenomen en te bekijken in 4K, waardoor je pas echt goed kunt zien hoe prachtig deze game wel niet is.

Microsoft Flight Simulator verschijnt 18 augustus voor de pc. De game komt later ook naar de Xbox One.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?