Trailer: Nieuwe 4K trailer Microsoft Flight Simulator

Geplaatst: 13 augustus 2020 12:03

Er is een nieuwe trailer van Microsoft Flight Simulator verschenen. Deze nieuwe trailer toont tientallen vliegtuigen en vliegvelden in 4K.

De releasedatum van Microsoft Flight Simulator is nog maar een paar nachtjes slapen van ons verwijderd. Intussen maakt Microsoft ons lekker met een nieuwe trailer. In deze trailer, die ruim vierenhalve minuut duurt, kunnen we talloze vliegtuigen zien en de verschillende vliegvelden waar je deze metalen beesten kunt landen. In de trailer is ook goed te zien dat er erg veel aandacht is besteed aan de kleine details, zoals alle knopjes en metertjes in de cockpit. De trailer is daarnaast opgenomen en te bekijken in 4K, waardoor je pas echt goed kunt zien hoe prachtig deze game wel niet is.

Microsoft Flight Simulator verschijnt 18 augustus voor de pc. De game komt later ook naar de Xbox One.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord