Trailer: Nieuw tijdelijk event Rainbow Six Siege onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 juli 2019 00:40

Ubisoft heeft een nieuw tijdelijk event voor Rainbow Six Siege onthuld. Het event heet Showdown en introduceert nu tijdelijk een nieuwe gameplay ervaring voor de shooter.

Showdown neemt je mee naar het Wilde Westen, waarin een aanvallend en verdedigend team het tegen elkaar opnemen. Ieder team bestaat uit drie leden en het is de bedoeling het andere team uit te schakelen. Dit doe je in Fort Truth, een nieuwe Secure Area Map dat speciaal is ontworpen voor dit evenement. Je hebt slechts een shotgun en een revolver tot je beschikking en daar moet je het dan mee doen. Samenwerken is dus bittere noodzaak. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van dit tijdelijke evenement.

Het Showdown event is vanaf vandaag tot en met 16 juli speelbaar in Rainbow Six Siege.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord