Trailer: Nieuw personage Yuumi komt naar League of Legends

Geplaatst:

Vandaag is officieel het nieuwe personage Yuumi bekendgemaakt door gameontwikkelaar Riot Games. Yuumi wordt het 144ste speelbare personage in League of Legends.

Het nieuwe personage heeft het uiterlijk van een schattige kitten, maar lijkt geen zin te hebben om de pootjes uit te strekken. Ze vliegt namelijk op een boek door de lucht. Yuumi gaat de rol innemen van een support-held, wat inhoudt dat het personage vooral een helpende hand biedt aan haar teamgenoten in de game. De exacte abilities van het kersverse personage zijn nog niet in detail bekendgemaakt door Riot Games, maar wel deelt de gameontwikkelaar alvast een trailer, waarin Yuumi met een paar van haar abilities te zien is.

Toch is de komst van het nieuwe personage niet echt een verrassing. Twee dagen geleden werden enkele details van Yuumi per ongeluk al gelekt door streamer en YouTuber Nasteey, die deel uit maakt van het League Partner Program. Mensen die deelnemen aan dit exclusieve programma krijgen vroegtijdig toegang tot nieuwe content.

Yuumi is vanaf 14 mei voor iedereen te bewonderen en te gebruiken in League of Legends. Vanaf 30 april is ze al beschikbaar op de bèta servers van de game.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord