Check al onze gamescom content hier!
Dead or Alive 6
  • ONTWIKKELAAR Tecmo
  • RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuw personage NiCO aan Dead or Alive 6 toegevoegd

De jonge Wetenschapper NiCO is als nieuw personage aan Dead or Alive 6 toegevoegd. Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Team Ninja hebben voor haar ook een nieuwe trailer uitgebracht.

NiCO, met de bijnaam 'The Lightning Technomancer,' is een 18-jarige wetenschapper uit Finland. Zij maakt gebruik van de Pencak Silat-vechtstijl en kan haar aanvallen versterken met haar drie elektromagnetische ringen. In de trailer zijn haar schokkende technieken in actie te zien. Tevens zien we aan het begin van de trailer dat bekende personages Lisa en Kokoro terugkeren in de nieuwste Dead or Alive game.

Dead or Alive 6 komt op 15 februari 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?