Trailer: Nickelodeon All-Star Brawl officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2021 19:01

Nickelodeon All-Star Brawl is nu dan officieel aangekondigd. De sterren van Nickelodeon krijgen hun eigen fighting game a la Super Smash Bros.

Eerder was er al sprake van dat Nickelodeon All-Star Brawl gelekt is door een webwinkel. Dit blijkt dus te kloppen, want de game is inmiddels officieel onthuld middels een aankondigingstrailer. All-Star Brawl is Nickelodeons variant op het populaire Smash Bros. van Nintendo. Wie van een robbertje vechten houdt kan dit dus later dit jaar ook doen met personages van Nickelodeon. Hierbij kun je denken aan figuren als SpongeBob SquarePants, Patrick Ster, Danny Phantom, Michelangelo, Leonardo, Helga, Reptar en nog veel meer. De trailer toont direct al de gameplay, introduceert personages en we zien ook een aantal van de levels voorbij komen.

Nickelodeon All-Star Brawl verschijnt in de herfst van dit jaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: IGN
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl

Series

-

Uitgever

GameMill Entertainment

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

Fair Play Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord