New Super Mario Bros. U Deluxe
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 11 januari 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Platform
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: New Super Mario Bros. U Deluxe maakt Switch debut

Veel fans zagen het al aankomen, maar ook New Super Mario Bros. U krijgt een deluxe editie. De game lanceerde gelijktijdig met de Wii U en maakt na zes jaar een terugkeer op de Nintendo Switch.

New Super Mario Bros. U Deluxe komt gepaard met een aantal nieuwe features. Zo zit bijvoorbeeld de New Super Luigi U-content in het totaalpakket. Ook zijn Nabbit en Toadette nu beschikbaar als speelbare personages. De game komt overigens sneller dan verwacht. New Super Mario Bros. U Deluxe verschijnt namelijk op 11 januari van 2019!

BRON Nintendo

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?