Trailer: New Pokémon Snap overview toont samenvatting

Geplaatst:

New Pokémon Snap heeft nog een lange trailer ontvangen een aantal weken voor de lancering. Deze overview trailer toont ons alle functies van New Pokémon Snap.

Het draait in New Pokémon Snap natuurlijk allemaal om het exploreren van de nieuwe regio genaamd Lental. De trailer toont ons hoe je de beste foto's kan maken. Door middel van fruit kun je Pokémon naar je toe lokken en je kunt ook muziek gebruiken voor sterke interactie met de Pokémon. Via een nieuw voorwerp genaamd de Illumina Orb kun je Pokémon overladen met levensenergie. In New Pokémon Snap kun je door middel van scannen nieuwe paden ontdekken en diverse routes opzoeken. De trailer toont verder meer ingebrepen Pokémon in New Pokémon Snap en de biomen die je gaat tegenkomen. Een nieuwe versie daarvan is een spookbos, waar Pokémon zoals Trevenant en Shiftry in leven. Verder kun je al je foto's bewerken en online delen met je vrienden.

New Pokémon Snap is beschikbaar vanaf 30 april exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Pokémon Snap

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord