New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: New Pokémon Snap overview toont samenvatting

New Pokémon Snap heeft nog een lange trailer ontvangen een aantal weken voor de lancering. Deze overview trailer toont ons alle functies van New Pokémon Snap.

Het draait in New Pokémon Snap natuurlijk allemaal om het exploreren van de nieuwe regio genaamd Lental. De trailer toont ons hoe je de beste foto's kan maken. Door middel van fruit kun je Pokémon naar je toe lokken en je kunt ook muziek gebruiken voor sterke interactie met de Pokémon. Via een nieuw voorwerp genaamd de Illumina Orb kun je Pokémon overladen met levensenergie. In New Pokémon Snap kun je door middel van scannen nieuwe paden ontdekken en diverse routes opzoeken. De trailer toont verder meer ingebrepen Pokémon in New Pokémon Snap en de biomen die je gaat tegenkomen. Een nieuwe versie daarvan is een spookbos, waar Pokémon zoals Trevenant en Shiftry in leven. Verder kun je al je foto's bewerken en online delen met je vrienden.

New Pokémon Snap is beschikbaar vanaf 30 april exclusief voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?