Trailer: New Pokémon Snap komt op 30 april

Geplaatst: 14 januari 2021 14:23
Aangepast: 14 januari 2021 21:14

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch komt op 30 april. Dat maakte Nintendo vandaag bekend met een trailer van de game.

Naast de trailer postte Nintendo het nieuws ook op hun officiële Twitter-account. New Pokémon Snap speelt zich af in the Lental Region en je komt allerlei soorten terreinen tegen, van jungles tot woestijnen. Je kruipt in de huid van een Pokémon fotograaf en werkt samen met de Lental Region expert Professor Mirror en zijn assistent Rita. In de trailer krijg je al een idee van hoe de Lental Region eruit ziet en hoe de gameplay er ongeveer aan toe zal gaan. Het lijkt gelukkig erg op het origineel van de Nintendo 64.

New Pokémon Snap komt uit op 30 april 2021.

Bron: Nintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Pokémon Snap

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord