New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: New Pokémon Snap komt op 30 april

New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch komt op 30 april. Dat maakte Nintendo vandaag bekend met een trailer van de game.

Naast de trailer postte Nintendo het nieuws ook op hun officiële Twitter-account. New Pokémon Snap speelt zich af in the Lental Region en je komt allerlei soorten terreinen tegen, van jungles tot woestijnen. Je kruipt in de huid van een Pokémon fotograaf en werkt samen met de Lental Region expert Professor Mirror en zijn assistent Rita. In de trailer krijg je al een idee van hoe de Lental Region eruit ziet en hoe de gameplay er ongeveer aan toe zal gaan. Het lijkt gelukkig erg op het origineel van de Nintendo 64.

New Pokémon Snap komt uit op 30 april 2021.

BRON Nintendo

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?