Trailer: New Pokémon Snap komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 17 juni 2020 18:23

Gamers van de oude stempel vragen er al een tijdje om, maar er komt eindelijk een nieuwe Pokémon Snap aan. The Pokémon Company deed namelijk New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch uit de doeken gedurende de Pokémon Presents-stream.

Vlak voor de wisseling van de eeuw was daar opeens Pokémon Snap op de Nintendo 64. Een onrailshooter waarin je in het karretje van fotograaf Todd stapte en Pokémon op de gevoelige plaat kon vastleggen. 21 jaar later lijkt er dan eindelijk een vervolg van te komen in de vorm van New Pokémon Snap. In de trailer zien we diverse Pokémon die door de paparazzi wordt vastgelegd. Opvallend is dat er verschillende generaties van Pokémon in de game zit en de vraag is dan ook hoeveel gaan er daadwerkelijk inzitten? Helaas is er nog geen releasedatum, maar het hoge woord is er in ieder geval uit!

New Pokémon Snap staat gepland voor een release op de Nintendo Switch.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New Pokémon Snap

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord