New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: New Pokémon Snap komt naar de Nintendo Switch

Gamers van de oude stempel vragen er al een tijdje om, maar er komt eindelijk een nieuwe Pokémon Snap aan. The Pokémon Company deed namelijk New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch uit de doeken gedurende de Pokémon Presents-stream.

Vlak voor de wisseling van de eeuw was daar opeens Pokémon Snap op de Nintendo 64. Een onrailshooter waarin je in het karretje van fotograaf Todd stapte en Pokémon op de gevoelige plaat kon vastleggen. 21 jaar later lijkt er dan eindelijk een vervolg van te komen in de vorm van New Pokémon Snap. In de trailer zien we diverse Pokémon die door de paparazzi wordt vastgelegd. Opvallend is dat er verschillende generaties van Pokémon in de game zit en de vraag is dan ook hoeveel gaan er daadwerkelijk inzitten? Helaas is er nog geen releasedatum, maar het hoge woord is er in ieder geval uit!

New Pokémon Snap staat gepland voor een release op de Nintendo Switch.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?