Trailer: NEO: The World Ends With You releasedatum onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 9 april 2021 22:07

De releasedatum van Neo: The World Ends With You is onthuld. De game verschijnt deze zomer nog voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Fans van het actie-rpg genre hebben een nieuwe game om naar uit te kijken. Neo: The World Ends with You is het langverwachte vervolg op de rpg-klassieker The World Ends with You. Het verhaal speelt zich af in Shibuya, Tokio. De stad zelf is afgebeeld met een artistiek tintje in anime-stijl. In die versie van Tokio is het aan spelers de taak om mysteries achter het sinistere Reapers Game te ontrafelen. Het betreft een strijd op leven of dood om te overleven. Spelers hebben de mogelijkheid om vier verschillende personages te besturen, in de wijk Shibuya. De game speelt zich drie jaar na de anime af. Bekijk hieronder de kersverse trailer:

Neo: The World Ends With You verschijnt op 27 juli op Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NEO: The World Ends With You

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

27 juli 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord