NEO: The World Ends With You

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: NEO: The World Ends With You releasedatum onthuld

De releasedatum van Neo: The World Ends With You is onthuld. De game verschijnt deze zomer nog voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Fans van het actie-rpg genre hebben een nieuwe game om naar uit te kijken. Neo: The World Ends with You is het langverwachte vervolg op de rpg-klassieker The World Ends with You. Het verhaal speelt zich af in Shibuya, Tokio. De stad zelf is afgebeeld met een artistiek tintje in anime-stijl. In die versie van Tokio is het aan spelers de taak om mysteries achter het sinistere Reapers Game te ontrafelen. Het betreft een strijd op leven of dood om te overleven. Spelers hebben de mogelijkheid om vier verschillende personages te besturen, in de wijk Shibuya. De game speelt zich drie jaar na de anime af. Bekijk hieronder de kersverse trailer:

Neo: The World Ends With You verschijnt op 27 juli op Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?