Trailer: Necromunda: Hired Gun trailer toont wereld

Geplaatst:

Focus Home Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Necromunda: Hired Gun. In de nieuwe trailer zien we de verknipte wereld van de Warhammer-shooter.

De nieuwe trailer toont de wereld van Necromunda: Hired Gun en overspoelt de speler met informatie. Je speelt als een premiejager en dankzij het nieuwe beeldmateriaal weten we dat we ons personage kunnen aanpassen. Naast het afslachten van je doelwitten moet je vermiste personen vinden, informatie achterhalen en je cyber-mastiff voeden. De trailer toont verder wat locaties van de game en werpt een blik over de bar. Volgens de trailer is de bar de enige plek waar het vredig is. Of nou ja, mild vredig. Bekijk hier de aankondigingstrailer van de Warhammer-shooter Necromunda: Hired Gun.

Necromunda: Hired Gun is beschikbaar vanaf 1 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Focus Home Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Necromunda: Hired Gun

Series

Warhammer

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 juni 2021

Ontwikkelaar

Streum On Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord