Trailer: NBA Jam-commentator Tim Kitzrow wordt verteller in RAGE 2

Geplaatst: 2 april 2019 12:15

Het klinkt misschien als een 1 april-grap, maar dat is het blijkbaar niet. NBA Jam-commentator Tim Kitzrow wordt echt een verteller in RAGE 2.

Tim Kitzrow is bekend van de NBA Jam-games, waarin hij enkele iconische uitspraken als "boomshakalaka" en "he's on fire!" heeft geïntroduceerd. Deze bekende commentator komt nu als verteller naar RAGE 2. Eenieder die een pre-order plaatst voor de game, krijgt toegang tot de "He's on Fire-" cheat. Middels deze cheat kun je de stem van Tim Kitzrow aan de game toevoegen. Zijn iconische stem verzorgt sportcommentaar op alles wat je doet in RAGE 2. Dit klinkt misschien allemaal ontzettend bizar en als een grote 1 april-grap, maar gamingsite Polygon heeft met Bethesda gesproken en zij verzekeren je ervan dat dit "100% real" is.

Rage 2 verschijnt 14 mei op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De He's on Fire-cheat waarmee je de stem van Tim Kitzrow aan de game kunt toevoegen, is verkrijgbaar bij pre-orders van de game.

Bron: Polygon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RAGE 2

Series

RAGE

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

14 mei 2019

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.