Trailer: NBA 2k21 eert Bryant, maar met flink prijskaartje

Geplaatst:
Aangepast: 3 juli 2020 11:55

2K eert de overleden atleet Kobe Bryant met een speciale editie. De game zelf krijgt echter ook wat kritiek voor de flinke prijskaartjes, die onder andere hangen aan het upgraden naar de volgende generatie van consoles.

De trailer die we te zien krijgen eert de legendarische basketballer Kobe Bryant. De speciale editie krijgt de naam Mamba Forever Edition en staat compleet in teken van de grote sporter zelf. We zien twee schilderijen in de teaser. De huidige generatie krijgt een editie met Kobe en zijn nummer acht shirt, toen hij nog speelde als het roekeloze groentje. De volgende generatie editie krijgt de nummer 24 Kobe op zijn cover, een eerbetoon aan zijn laatste wedstrijd. De Mamba Forever edition gaat 100 euro kosten en is echter ook de enige manier om te upgraden naar de volgende generatie consoles. Er wordt geen gebruik gemaakt van de Smart Delivery-functie van Xbox, of een gratis upgrade aangeboden voor PlayStation.

NBA 2k21 is beschikbaar vanaf 4 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt later in het jaar naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bron: CDN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K21

Series

NBA 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord