Narita Boy

  • Ontwikkelaar Studio Koba
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, Platform, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Narita Boy releasedatum onthuld

De Narita Boy releasedatum is onthuld door uitgever Team17. De aankondiging ging gepaard met een trailer die nieuwe gameplaybeelden laat zien.

De trailer van Narita Boy laat ons meer van de jaren 80 wereld zien. Neonkleuren zijn volop aanwezig en de gehele stijl heeft een bijzonder retrojasje aan. We zien dat onze protagonist een legendarisch zwaard ontvangt en de held wordt in Narita Boy. De trailer sluit af met de aankondiging van de releasedatum. Bekijk hier de preview van Narita Boy, waarin Claudia denkt dat dit pareltje kan uitgroeien tot iets heel moois.

Narita Boy is beschikbaar vanaf 30 maart voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game lanceert ook op Xbox Game Pass.

BRON Team17

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?