Naraka: Bladepoint

  • Ontwikkelaar 24 Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Battle Royale, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Naraka: Bladepoint keert terug tijdens Future Games Show

Tijdens de Future Games Show was ook Naraka: Bladepoint van de partij.

Tijdens The Game Awards van 2019 werd Naraka: Bladepoint onthuld. In deze Battle Royale actiegame met Oosterse invloeden speelt niet alleen combat een grote rol, maar ook de manier waarop je door de gebieden heen manoeuvreert. Tijdens de Future Games Show hebben we nieuwe gameplaybeelden mogen zien van deze game. In de trailer zien we hoe je snel van het ene punt naar het andere kunt slingeren met je grappling hook. Daarnaast zien we dat je een uitgebreid arsenaal aan zowel langeafstandswapens als melee-wapens hebt om je vijanden mee aan te vallen.

Naraka: Bladepoint verschijnt deze zomer voor de pc.

BRON Gamesradar

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?