Trailer: Nacon Connect 2021 aangekondigd

We kunnen binnenkort weer een nieuwe perspresentatie bijwonen. Nacon heeft namelijk Nacon Connect 2021 aangekondigd.

Nacon is niet alleen een ontwikkelaar van game accessoires, ze is ook uitgever van verschillende soorten games. Volgende week vindt er een Nacon Connect-presentatie plaats, waar de uitgever verschillende nieuwe games gaat presenteren en nieuwe details vrijgeeft over reeds aangekondigde titels. Tijdens Nacon Connect vorig jaar werden er tien games gepresenteerd. Volgens de uitgever kunnen we dit jaar ook een hoop nieuwe onthullingen verwachten. Daarnaast komen ook games voorbij die al eerder zijn aangekondigd, zoals Vampire: The Masquerade - Swansong, Test Drive Unlimited Solar Crown, Blood Bowl 3, Steelrising en meer.

Nacon Connect vindt 6 juli plaats om 19 uur Nederlandse tijd.

BRON Nacon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?