Trailer: N64 en SEGA games speelbaar op Nintendo Switch Online

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2021 11:34

We zaten er al op te wachten, maar Nintendo komt dan nu toch echt met een expansion pack voor Nintendo Switch Online op de proppen. Deze uitbreiding bevat onder andere een Nintendo 64 en SEGA games!

Eind oktober krijgt de nieuwe generatie eindelijk de kans om met de iconische games van de Nintendo 64 en SEGA Mega Drive aan de slag te gaan. De twee iconische consoles beschikken over een brede library en daar maakt Nintendo dan ook logischerwijs gebruik van. De initiële line up bevat onder andere Super Mario 64, Mario Kart 64, Star Fox 64, Yoshi's Story en The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Ook de SEGA Mega Drive is goed aanwezig, deze komt namelijk gepaard met veertien games, bestaand uit: Golden Axe, Ecco the Dolphin en Sonic the Hedgehog 2. Uiteraard komt de expansion pack gepaard met nieuwe draadloze controllers.

Hoeveel de expansion pack voor Nintendo Switch Online moet gaan kosten is helaas nog niet bekend. Wel weten we dat de N64- en SEGA Mega Drive-games in oktober toegevoegd worden aan Nintendo Switch Online.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord