Mutant Year Zero: Road to Eden

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 4 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Mutant Year Zero: Road to Eden viert release met trailer

Mutant Year Zero: Road to Eden is verschenen en dat viert ontwikkelaar Funcom met een releasetrailer. De knotsgekke personages zijn niet voor de poes, ze schieten namelijk menig baddie aan flarden.

Xcom meets Splinter Cell, zo zou ik Mutant Year Zero: Road to Eden beschrijven. In de game krijgen we controle over een aantal unieke personages die allen tot gekke beesten zijn gemuteerd. Met jouw team van dodelijke kinderboerderijbewoners dien je flink wat speelvelden door te sneaken. Vervolgens schakel je vijand na vijand uit in een potje turn-based-combat. Iedere soldaat heeft een aantal andere skills en het is aan jou om deze skills zo goed mogelijk in te zetten. In onderstaande trailer krijgen we een korte introductie van de teamleden.

Mutant Year Zero: Road to Eden is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Funcom

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?