Mutant Year Zero: Road to Eden

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 4 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Mutant Year Zero: Road to Eden komt naar Switch

De turn-based strategie game Mutant Year Zero: Road to Eden is onderweg naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Funcom vandaag bekendgemaakt met een nieuwe trailer.

Ontwikkelaar The Bearded Ladies heeft met Mutant Year Zero: Road to Eden een enorm goede indruk achter weten te laten. De game, die veel elementen van XCOM in zich heeft, kreeg in onze Mutant Year Zero review een score van maar liefst 3,5 ster. Absoluut niet slecht als je nagaat dat The Bearded Ladies nog maar weinig op de markt heeft gebracht. Naast de aankondiging dat de game ook uitgebracht wordt op Nintendo's console, krijgt Mutant Year Zero ook een fysieke uitgave. Last but not least krijgt de game op hetzelfde moment ook DLC voor alle platformen.

Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 25 juni uit voor de Nintendo Switch. De fysieke variant en de uitbreiding komen op dezelfde dag uit.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?