Trailer: Ms. Splosion Man vanaf nu ook op de Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 22 november 2018 20:53

Ms. Splosion Man, de tegenhanger van Splosion Man, heeft haar weg naar de Nintendo Switch gevonden. Nu moet dat natuurlijk worden gevierd met een bijpassende launch trailer, dus die is er ook.

De platformer van Twisted Pixel Games zag al in 2011 het levenslicht als Xbox Live Arcade game, maar is nu zeven jaar na dato dus ook op Nintendo's console te spelen. In de tussentijd deed de roze Splosion Man ook nog de pc en Windows Phone aan. De trailer toont zowel de singleplayer- als de multiplayer-modus. Online of lokaal kun je met twee tot vier spelers genieten van de game. Deze versie heeft een twee keer zo hoge frame-rate als het orgineel en bestaat uit vijftig singleplayer en ook nog vijftig multiplayer levels.

Ms. Splosion Man is per direct beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ms. Splosion Man

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, Nintendo Switch

Releasedatum

13 juli 2011

Ontwikkelaar

Twisted Pixel Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord