Check hier alle X019 Londen-content
Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Mortal Kombat 11's Kombat League start vandaag

Als je altijd al je Mortal Kombat-skills hebt willen testen tegen andere spelers om te zien hoe goed je bent, dan heb ik goed nieuws voor je. Mortal Kombat 11's Kombat League start namelijk vandaag.

De Kombat League is een nieuwe competitieve modus in Mortal Kombat 11. In deze nieuwe ranked-modus kun je per seizoen toffe in-game prijzen winnen. Binnen elk seizoen heb je vier weken de tijd om een zo hoog mogelijk niveau vrij te spelen. Aan het einde van het seizoen krijg je exclusieve in-game items tot aan het hoogste niveau dat je hebt bereikt. Nadat een seizoen is afgelopen, start meteen weer een nieuw seizoen met nieuwe items die je kunt vrijspelen. Het eerste ranked-seizoen heet Season of Blood en stelt je in staat om cosmetische items te winnen die voornamelijk rood, wit en zwart gekleurd zijn.

Mortal Kombat 11 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Kombat League wordt vandaag, 18 juni, gratis aan de game toegevoegd.

BRON NetherRealm Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?