Trailer: Mortal Kombat 11's Kombat League start vandaag

Geplaatst:
Aangepast: 18 juni 2019 12:00

Als je altijd al je Mortal Kombat-skills hebt willen testen tegen andere spelers om te zien hoe goed je bent, dan heb ik goed nieuws voor je. Mortal Kombat 11's Kombat League start namelijk vandaag.

De Kombat League is een nieuwe competitieve modus in Mortal Kombat 11. In deze nieuwe ranked-modus kun je per seizoen toffe in-game prijzen winnen. Binnen elk seizoen heb je vier weken de tijd om een zo hoog mogelijk niveau vrij te spelen. Aan het einde van het seizoen krijg je exclusieve in-game items tot aan het hoogste niveau dat je hebt bereikt. Nadat een seizoen is afgelopen, start meteen weer een nieuw seizoen met nieuwe items die je kunt vrijspelen. Het eerste ranked-seizoen heet Season of Blood en stelt je in staat om cosmetische items te winnen die voornamelijk rood, wit en zwart gekleurd zijn.

Mortal Kombat 11 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Kombat League wordt vandaag, 18 juni, gratis aan de game toegevoegd.

Bron: NetherRealm Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord