Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Mortal Kombat 11 trailer toont Rain gameplay

Mortal Kombat 11 voegt binnenkort de paarse ninja toe aan het vechtersrooster. Rain heeft zijn iconische moves meegenomen naar de bloederige vechtgame.

In de trailer zien we Rain de confrontatie opzoeken met Kotal Kahn. De bekende arrogantie straalt ervan af en de paarse prins is klaar om een potje goed te matten. Bekende moves zoals de waterbubbel en de roundhouse kick keren terug, maar de demi-god heeft ook wat nieuwe moves. Zo heeft hij een nieuw wapen, een katar, iets waar hij flink schade mee kan uitdelen. We zien in de Fatal Blow de kracht van Rain en zijn expertise over de stormen. Natuurlijk wordt de trailer afgesloten met een bloederige Fatality. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Kombat Pack 2.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia. De game krijgt ook een upgrade voor de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Netherrealm Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?