Trailer: Mortal Kombat 11 Terminator T800 trailer onthuld

Geplaatst: 1 oktober 2019 15:30
Aangepast: 29 oktober 2019 19:15

De gameplay trailer van het DLC personage Terminator is onthuld. Hij verschijnt binnenkort in Mortal Kombat 11.

In de trailer zien we het model van de Terminator, die gebaseerd is op Arnold Schwarzenegger. De trailer laat zien dat de Terminator veel elementen van de films in zijn gameplay heeft verwerkt. Zo zien we dat hij diverse vuurwapens gebruikt, time spheres hanteert om te teleporteren en zijn metalen lichaam gebruikt om zichzelf te beschermen. De Terminator is, in tegenstelling tot de andere vechtersbazen, niet van vlees en bloed gemaakt. Dit zien we ook terug in de trailer door middel van de Krushing Blow die op hem wordt uitgevoerd. Naast de Terminator komen er ook diverse skins naar de game voor Johnny Cage, Sonya Blade en Kano. Cassie Cage krijgt zelfs een speciale skin die haar op Harley Quinn doet lijken, wat waarschijnlijk te maken heeft met de Joker zijn aankomst.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De Terminator arriveert op 8 oktober, mits je de Kombat Pass in bezitting hebt.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord