Trailer: Mortal Kombat 11 teaset verhaal DLC

Geplaatst: 5 mei 2020 16:10

Kun je niet genoeg krijgen van de verhaal modus in Mortal Kombat 11? Dan heb ik goed nieuws voor je, want de onderstaande trailer teaset een uitbreiding op de saga van Mortal Kombat.

De trailer begint met het einde van het verhaal in Mortal Kombat 11. Kleine spoiler waarschuwing dus! We zien Raiden en Liu Kang zich klaarmaken voor het begin van een nieuw tijdperk. Net als Liu Kang wil beginnen met het creëren van een nieuwe tijdlijn, stappen drie mysterieuze figuren door een portaal. Nou ja, twee mysterieuze figuren, aangezien we weten dat één van deze karakters Shang Tsung is. Morgen laat Netherrealm Studios meer los en gaan we meer informatie ontvangen. De fans verwachten binnenkort een aankondiging van Kombat Pack 2, dus misschien komt dat ook wel aan bod morgen. Lees hier onze review van Mortal Kombat 11 haar eerste DLC, Kombat Pack 1.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: Netherrealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord