Trailer: Mortal Kombat 11 Sindel trailer onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2019 20:17

De bruid van Shao Kahn is gearriveerd. Netherrealm Studios onthult de gameplay trailer van Sindel, waarvan recent de eerste render werd vrijgegeven. Het personage is binnenkort beschikbaar in Mortal Kombat 11.

In de trailer zien we de moves van Sindel. Haar moveset bestaat uit meerdere delen. Zo zien we de iconische staf uit Mortal Kombat Deception, haar beruchte Banshee Scream en haar kapsel dat haar tegenstanders vastpakt en rond de arena slingert. We krijgen ook één van haar Fatalities te zien en haar Fatal Blow. Naast het nieuwe personage krijgen we ook nieuwe skins voor Geras, Raiden en Cetrion. Deze skins zijn gebaseerd op het Mortal Kombat 11 Halloween-thema. Cassie Cage krijgt een nieuwe klassieke skin, vermoedelijk gebaseerd op de Mortal Kombat X stripboekserie.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Sindel is beschikbaar vanaf 26 november, mits je het Kombat Pack in bezit hebt.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord