Trailer: Mortal Kombat 11 Joker gameplay trailer onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2020 15:33

De Mortal Kombat 11 gameplay trailer voor de Joker is onthuld. De trailer toont ons de gestoorde Clown Prince of Crime.

In de trailer zien we de vechtstijl van de Joker en die is kort gezegd krankzinnig. Hij gaat de andere vechters te lijf met diverse gadgets, zijn wandelstok met een opmerkelijk scherp eindstuk en hij gebruikt zelfs de patiënten van Arkham als kamikazepiloten. De trailer toont ons verder de Fatal Blow en Fatality van Joker, die allebei recht doen aan zijn karakter. De Fatality geeft zelf een kleine throwback naar de Friendships in de oudere Mortal Kombat games. Als laatste toevoegingen krijgen we ook wat nieuwe DC geïnspireerde skins voor bestaande personages. Zo krijgt Baraka een Killer Croc outfit, Noob Saibot verkleed zich als The Batman Who Laughs en Kitana ziet er uit als Catwoman. Geras krijgt daarbij ook een nieuwe skin waardoor hij eruit ziet als Darkseid. Sommige van deze karakters kwamen in Injustice 2 voor.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia. Als je het Kombat Pack in bezit hebt, dan kun je vanaf 28 januari met Joker aan de slag.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord