Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Mortal Kombat 11: Aftermath gameplay onthuld

Tijd voor wat bloedspetters en gebroken botten, want de gameplay trailer voor Mortal Kombat 11: Aftermath is hier. De trailer werd geüpload door Netherrealm Studios.

De trailer staat in teken van de drie nieuwe DLC personages. Fujin, de windgod, toont zijn mobiliteit en maakt de tegenstander helemaal gek met tornado's. Sheeva, de koningin van de Shokan, laat haar brute kracht zien en de moves die ze heeft met haar meerdere armen. Robocop laat ons ten slotte genoeg verwijzingen zien naar de films waarin het karakter speelde. Naast de normale moves van de nieuwe personages, zien we kleine stukjes van hun Fatalities en Fatal Blows. Ook zien we een aantal van de nieuwe Stage Fatalities die naar Mortal Kombat 11: Aftermath komen.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia. Aftermath is beschikbaar vanaf 26 mei.

BRON Netherrealm Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?