Mordhau

  • Ontwikkelaar Triternion
  • Eerste releasedatum 29 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, MMO, Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Mordhau verschijnt eind deze maand

Als je van middeleeuwse veldslagen houdt, dan kom je binnenkort zeker aan je trekken. Eind deze maand verschijnt Mordhau namelijk voor pc en die game draait om ridders, paarden en middeleeuwse gevechten.

Mordhau is een first-person actie multiplayer-game en is ontwikkeld door Triternion. De game begon een aantal jaar geleden als een Kickstarter-project en wist iets meer dan twee jaar geleden zo'n $300.000 te vergaren voor de ontwikkeling. De game heeft qua gameplay veel weg van Chivalry en biedt de mogelijkheid om met 64 spelers tegelijk middeleeuwse veldslagen uit te vechten. Mocht je niet zo van multiplayer houden, dan is het ook mogelijk de game offline tegen bots te spelen. Met het bekendmaken van de releasedatum is onderstaande trailer vrijgegeven.

Mordhau is vanaf 29 april beschikbaar voor pc via Steam.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?