Trailer: Mordhau verschijnt eind deze maand

Geplaatst: 19 april 2019 17:45
Aangepast: 20 april 2019 11:15

Als je van middeleeuwse veldslagen houdt, dan kom je binnenkort zeker aan je trekken. Eind deze maand verschijnt Mordhau namelijk voor pc en die game draait om ridders, paarden en middeleeuwse gevechten.

Mordhau is een first-person actie multiplayer-game en is ontwikkeld door Triternion. De game begon een aantal jaar geleden als een Kickstarter-project en wist iets meer dan twee jaar geleden zo'n $300.000 te vergaren voor de ontwikkeling. De game heeft qua gameplay veel weg van Chivalry en biedt de mogelijkheid om met 64 spelers tegelijk middeleeuwse veldslagen uit te vechten. Mocht je niet zo van multiplayer houden, dan is het ook mogelijk de game offline tegen bots te spelen. Met het bekendmaken van de releasedatum is onderstaande trailer vrijgegeven.

Mordhau is vanaf 29 april beschikbaar voor pc via Steam.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mordhau

Series

-

Uitgever

Triternion

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

29 april 2019

Ontwikkelaar

Triternion

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord