Monster Hunter World: Iceborne
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Monster Hunter World krijgt Resident Evil-crossover

Na The Witcher, Final Fantasy en Horizon: Zero Dawn, komt er binnenkort een nieuwe crossover naar Monster Hunter World. Monster Hunter World krijgt namelijk een Resident Evil-crossover.

Het is misschien niet de eerste game waar je aan denkt voor een Monster Hunter World-crossover, maar het gaat toch gebeuren. Capcom maakte onlangs bekend dat er een crossover gaat komen tussen Monster Hunter World: Iceborne en Resident Evil. In de aankondigingstrailer is te zien dat we straks kunnen spelen met Claire Redfield en Leon Kennedy, de hoofdpersonages van Resident Evil 2. In de trailer zien we hoe zij het opnemen tegen angstaanjagende zombies. Ook kunnen we kort even de schurk Mr. X zien. Welke rol hij gaat spelen in de crossover is momenteel nog niet bekend.

Monster Hunter World: Iceborne is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Resident Evil-crossover komt in november naar de game.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?