Monster Hunter World: Iceborne

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 6 september 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Monster Hunter World: Iceborne pc releasedatum bekendgemaakt

De releasedatum voor de pc versie van Monster Hunter World: Iceborne is zojuist onthuld. De datum werd vrijgegeven via de onderstaande trailer.

De trailer is te aanschouwen in 4k en 60fps en geeft de speler een goed idee wat ze kunnen verwachten van de gigantische uitbreiding Iceborne. Zo laat de trailer de nieuwe wereld, monsters en items zien die in de RPG aanwezig zijn. De pc versie heeft een resolutie van 4k en ongelimiteerde framerate support. Ultra Wide Screen en DirectX 12 support zijn ook aanwezig. De trailer geeft aan dat er verbeteringen zijn gemaakt in de muis en toetsenbord controls. De gratis updates die Monster Hunter World al heeft ontvangen zijn meteen inbegrepen in de release van Iceborne. De trailer sluit af met diverse pre-order bonussen en pantser sets.

De pc versie van Monster Hunter World: Iceborne is vanaf 9 januari beschikbaar. De console versie is echter nu al te spelen.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?