Trailer: Monster Hunter World: Iceborne pc releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 25 oktober 2019 15:18

De releasedatum voor de pc versie van Monster Hunter World: Iceborne is zojuist onthuld. De datum werd vrijgegeven via de onderstaande trailer.

De trailer is te aanschouwen in 4k en 60fps en geeft de speler een goed idee wat ze kunnen verwachten van de gigantische uitbreiding Iceborne. Zo laat de trailer de nieuwe wereld, monsters en items zien die in de RPG aanwezig zijn. De pc versie heeft een resolutie van 4k en ongelimiteerde framerate support. Ultra Wide Screen en DirectX 12 support zijn ook aanwezig. De trailer geeft aan dat er verbeteringen zijn gemaakt in de muis en toetsenbord controls. De gratis updates die Monster Hunter World al heeft ontvangen zijn meteen inbegrepen in de release van Iceborne. De trailer sluit af met diverse pre-order bonussen en pantser sets.

De pc versie van Monster Hunter World: Iceborne is vanaf 9 januari beschikbaar. De console versie is echter nu al te spelen.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter World: Iceborne

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

6 september 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord