Trailer: Monster Hunter Stories 2 krijgt gratis nieuwe updates

Geplaatst: 30 september 2021 21:04
Aangepast: 30 september 2021 21:16

Tijdens de Tokyo Game Show kan ook Monster Hunter Stories 2 niet ontbreken. De game krijgt namelijk twee gratis nieuwe updates.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is nog steeds erg populair. Het is dan ook niet gek dat Capcom de game graag voorziet van nieuwe content. Een maand geleden kregen we nieuwe monsters in Monster Hunter Stories 2, maar daar blijft het niet bij. Zo is er vandaag tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe trailer verschenen. In deze nieuwe trailer zien we dat er niet één, maar twee updates voor de game gepland staan. De eerste update van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is zelfs vandaag al beschikbaar. Deze update brengt een nieuwe Monstie en een speciaal co-op monster met een hoge moeilijkheidsgraad met zich mee. Een week later kunnen we ook de bekende Dreadking Rathalos verkrijgen. Een maand later komt de tweede gratis update uit. Deze brengt de legendarische zwarte draak Fatalis naar de game.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is nu beschikbaar voor de pc en Nintendo Switch. De vierde update is vanaf nu beschikbaar. Update 5 komt op 21 oktober.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

9 juli 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord