Trailer: Monster Hunter Rise update ontgrendelt Elder Dragons

Geplaatst:

Tijdens het digitale Monster Hunter-evenement van april is de nieuwe update voor Monster Hunter Rise onthuld. Spelers kunnen binnenkort de strijd aan met de Elder Dragons en nog veel meer.

De hoofdattractie van de nieuwe update zijn natuurlijk de Elder Dragons. Monster Hunter World-fans herkennen deze beesten meteen, Teostra en Kushala Daora worden toegevoegd aan de game. De Elder Dragon Chameleos wordt ook toegevoegd. Dit beest is te herkennen aan de gelijkenis met een kameleon en de vaardigheid dat het beest onzichtbaar kan worden. Naast de Elder Dragons worden er ook nieuwe Apex-versies van bestaande monsters toegevoegd. Apex Rathalos en Apex Diablos maken een opkomst. Naast de nieuwe monsters gaat het maximale level voor de Hunter Rank omhoog. Dit zorgt ervoor dat ervaren spelers meer toegang krijgen tot quests en andere events. Gepaard met de update komt er nieuwe DLC uit, die beschikbaar is in de Nintendo eShop. Bekijk de video hieronder om alle details van de update mee te krijgen. Bekijk hier onze review van Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Heb je geen Switch? Monster Hunter Rise komt naar de pc in 2022.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord