Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Monster Hunter Rise roadmap verder uitgestippeld

Capcom heeft tijdens diens stream de roadmap van Monster Hunter Rise verder uitgestippeld. Voorlopig wordt de game nog ondersteund met nieuwe content en grote updates.

Afgelopen maand werd Monster Hunter Rise al voorzien van update 3.0, maar daar laat Capcom het zeker niet bij zitten. Komende periode komen daar nog meer updates en extra content bij. Onderdeel daarvan zijn een aantal crossovers met de aankomende titel Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Volgende week al wordt de game verrijkt met een event quest reward. In juni brengt versie 3.1 nieuwe betaalde dlc en nieuwe event quests naar de game. In juli en augustus volgen versie 3.2 en 3.3 met nog meer content. Hierover heeft Capcom tijdens de E3-stream echter nog niks prijsgegeven.

Monster Hunter Rise Roadmap1

Monster Hunter Rise is momenteel beschikbaar voor de Nintendo Switch. Benieuwd of het iets voor jou is? Check dan onze review van Monster Hunter Rise.

BRON Capcom

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?