Trailer: Monster Hunter Rise roadmap verder uitgestippeld

Geplaatst:

Capcom heeft tijdens diens stream de roadmap van Monster Hunter Rise verder uitgestippeld. Voorlopig wordt de game nog ondersteund met nieuwe content en grote updates.

Afgelopen maand werd Monster Hunter Rise al voorzien van update 3.0, maar daar laat Capcom het zeker niet bij zitten. Komende periode komen daar nog meer updates en extra content bij. Onderdeel daarvan zijn een aantal crossovers met de aankomende titel Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Volgende week al wordt de game verrijkt met een event quest reward. In juni brengt versie 3.1 nieuwe betaalde dlc en nieuwe event quests naar de game. In juli en augustus volgen versie 3.2 en 3.3 met nog meer content. Hierover heeft Capcom tijdens de E3-stream echter nog niks prijsgegeven.

Monster Hunter Rise is momenteel beschikbaar voor de Nintendo Switch. Benieuwd of het iets voor jou is? Check dan onze review van Monster Hunter Rise.

Bron: Capcom
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord