Trailer: Monkey Ball Banana Mania-trailer toont party-games

Geplaatst:

Er is weer een nieuwe trailer voor Super Monkey Ball: Banana Mania onthuld. Ditmaal staan de vele geremasterde party-games centraal.

Nu de releasedatum van Super Monkey Ball: Banana Mania steeds dichterbij komt, pakt SEGA uit met een nieuwe trailer. Ditmaal ligt de focus op de geliefde party-games. Favorieten als Monkey Target, Monkey Soccer en Monkey Bowling keren terug in een nieuw jasje. Volgens de ontwikkelaars betreft het een trouwe remaster van de originele party-games uit Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball Deluxe. Voor je het weet, speel je een potje voetbal met personages als Sonic the Hedgehog, Morgana uit Persona 5 en Kazuma Kirya uit de Yakuza-serie. Jazeker, ze zitten allemaal in de game.

Super Monkey Ball Banana Mania rolt op 5 oktober de winkelschappen in. De game verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc. Goed om te weten voor Nintendo Switch-bezitters: Super Monkey Ball Banana Mania is 60fps op de Nintendo Switch.

Bron: Super Monkey Ball
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Monkey Ball Banana Mania

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord