Trailer: Mojang kondigt gesloten bèta Minecraft Earth aan

Geplaatst: 12 juli 2019 11:28
Aangepast: 12 juli 2019 11:30

Als jij de nieuwe AR-game Minecraft Earth vroegtijdig wilt spelen, dan krijg je daar binnenkort misschien wel de kans toe. Mojang kondigt namelijk een gesloten bèta voor Minecraft Earth aan.

Minecraft Earth is een nieuwe AR-game voor mobiele telefoons. Nadat de eerste gameplaybeelden van Minecraft Earth werden getoond, is het een tijdje stil gebleven rondom de game. Mojang kondigt nu echter aan dat er binnenkort een gesloten bèta voor de game plaats gaat vinden waar iedereen zich voor kan opgeven. Er is wel een beperkt aantal plaatsen, dus je kunt alleen meedoen als je ook daadwerkelijk wordt geselecteerd. Als je je opgeeft, krijg je echter sowieso wel een gratis Minecraft Earth-skin voor Minecraft.

De gesloten bèta voor Minecraft Earth vindt binnen twee weken als eerste plaats op iOS. De gesloten bèta voor Android verschijnt niet veel later.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Earth

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord