Minecraft Earth
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Mojang kondigt gesloten bèta Minecraft Earth aan

Als jij de nieuwe AR-game Minecraft Earth vroegtijdig wilt spelen, dan krijg je daar binnenkort misschien wel de kans toe. Mojang kondigt namelijk een gesloten bèta voor Minecraft Earth aan.

Minecraft Earth is een nieuwe AR-game voor mobiele telefoons. Nadat de eerste gameplaybeelden van Minecraft Earth werden getoond, is het een tijdje stil gebleven rondom de game. Mojang kondigt nu echter aan dat er binnenkort een gesloten bèta voor de game plaats gaat vinden waar iedereen zich voor kan opgeven. Er is wel een beperkt aantal plaatsen, dus je kunt alleen meedoen als je ook daadwerkelijk wordt geselecteerd. Als je je opgeeft, krijg je echter sowieso wel een gratis Minecraft Earth-skin voor Minecraft.

De gesloten bèta voor Minecraft Earth vindt binnen twee weken als eerste plaats op iOS. De gesloten bèta voor Android verschijnt niet veel later.

BRON Mojang

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?