MLB The Show 21

  • Ontwikkelaar Sony Interactive Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 april 2021
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: MLB The Show 21 komt meteen uit in Xbox Game Pass

MLB The Show 21 is vanaf release op 20 april meteen beschikbaar met een Xbox Game Pass. Spelers met het abonnement kunnen meteen zonder vertraging genieten van de game.

Abonnees hebben direct toegang tot MLB The Show 21 op alle Xbox-consoles en Abonnees van Xbox Game Pass Ultimate kunnen de game via de cloud op Android-apparaten spelen. De game is cross-platform en bewaart al je vooruitgang in de cloud. Hiermee kunnen spelers gemakkelijk wisselen op welk apparaat ze de game spelen. Het was opvallend toen in een lek naar buiten kwam dat MLB The Show 21 naar Xbox-consoles zou komen. Het is des te opvallender dat een game uit de MLB-reeks die voorheen exclusief voor PlayStation was nu op deze manier wordt uitgebracht op Xbox-consoles. Hiermee heeft de Xbox Game Pass een groot arsenaal aan games voor sportfans.

MLB The Show 21 komt op 20 april uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Microsoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?