Trailer: Minecraft ontvangt Jurassic World DLC

Geplaatst:

Heb je altijd al een eigen dinosauruspark willen bouwen met voxels? Dat kan nu in de nieuwe Jurassic World DLC van Minecraft.

De immer populaire sandbox-game Minecraft heeft onlangs een nieuwe DLC gekregen. Mojang heeft gisteren middels een nieuwe trailer onthuld dat de Jurassic World DLC nu beschikbaar is. In deze DLC krijg je de mogelijkheid om je eigen dinosauruspark te bouwen en te beheren. In de trailer kunnen we zien wat voor angstaanjagende dinosaurussen er allemaal beschikbaar zijn, maar dat is niet het enige dat je bij de DLC krijgt. Wanneer je de Jurassic World DLC aanschaft, krijg je namelijk ook een aantal extra skins voor je personage. Deze skins zijn gebaseerd op Jurassic World-personages, zoals Owen Grady, die gespeeld wordt door Chris Pratt.

De Jurassic World DLC voor Minecraft is nu beschikbaar.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord