Trailer: Minecraft nieuwste update Caves and Cliffs onthuld

Geplaatst:

Tijdens Minecraft Live is de nieuwste update voor de survivalgame onthuld. De update gaat Caves and Cliffs heten en komt met de volgende items.

De hoofdattractie van de update zijn de nieuwe soort grotten die naar Minecraft komen. In plaats van een claustrofobische ruimte met Creepers, kun je nu rustgevende "Lush Caves" vinden. Ze zijn kenmerkend door het gebruik van veel vegetatie en een kabbelend beekje. De oude grotten krijgen echter ook wat liefde. Minecraft gaat namelijk de grotten generator verbeteren, waardoor de balans in hoogte en materialen beter wordt. Nieuwe wezens maken een debuut in Minecraft. Zo komen er berggeiten op de hoogste toppen van de heuvels en in de onderwatergrotten kunnen we de schattige amfibieën vinden genaamd axolotl. Nieuwe materialen en creator tools komen ook naar de survivalgame van Mojang. Het is een drukke week voor Minecraft. Bekijk hier de DLC voor Minecraft Dungeons en de Super Smash Bros. Ultimate cross-over.

Minecraft is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne apparaten. De Caves and Cliffs update is beschikbaar in de zomer van 2021.

Bron: Mojang
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord