Trailer: Minecraft Live aangekondigd

Geplaatst:

Als je geïnteresseerd bent in de toekomst van Minecraft dan heb je geluk! Er komt namelijk binnenkort een nieuwe show genaamd Minecraft Live.

De trailer zit vol met figuren die de fans zeker gaan herkennen. Niet alleen de mobs van Minecraft komen in de trailer voor, maar ook karakters uit Minecraft Dungeons komen voorbij. Tijdens Minecraft Live wordt er informatie over updates vrijgegeven. We kunnen ons ook klaarmaken voor nieuwe aankondigingen voor de populaire survivalgame. Tijdens Minecraft Live is er een gemeenschapsstemming waarin de fans kunnen stemmen op de volgende mob voor Minecraft. De stream is te bekijken via YouTube, Twitch en Facebook. Minecraft kreeg onlangs nog nieuwe DLC met als thema Jurassic World.

Minecraft is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. Minecraft Live vindt plaats op 3 oktober.

Bron: Mojang
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord