Check hier alle E3 2021-content

Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Open-World, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Minecraft krijgt How to Train Your Dragon DLC

Er is nieuwe DLC aangekondigd voor Minecraft. De DLC is gebaseerd op de filmreeks How to Train Your Dragon.

Mojang maakte onlangs bekend dat de wereld van Minecraft wordt uitgebreid met nieuwe DLC. Minecraft krijgt regelmatig DLC die gebaseerd is op films. Zo kwam vorig jaar nog het Minecraft Star Wars DLC-pakket uit. Dit jaar komt er een andere DLC gebaseerd op een filmreeks naar de game toe. Het nieuwe pakket is namelijk gebaseerd op de Dreamworks film How to Train Your Dragon. De DLC voegt Barbaric Archipelago als nieuwe locatie toe, die gebaseerd is op de locatie in de films. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om, net zoals in de films, draken te temmen en als vervoersmiddel te gebruiken. Daarnaast zijn er ook verschillende andere activiteiten die je kunt doen.

Het How to Train Your Dragon DLC-pakket is nu beschikbaar voor Minecraft.

BRON Mojang

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?