Trailer: Minecraft implementeert ray tracing in open bèta

Geplaatst:
Aangepast: 17 april 2020 12:08

Minecraft ontvangt een flinke grafische update. De game geliefd door vele games heeft namelijk ray tracing geïmplementeerd en die is nu te bewonderen in de open bèta.

De trailer hieronder toont ons de kracht van ray tracing. Door de nieuwe lichteffecten wordt Minecraft getransformeerd in een nieuwe game. Zo zien we diverse creaties die beter tot hun recht komen dankzij ray tracing. Kleuren worden scherper en de game ziet er verzorgder uit. Mojang organiseert een open bèta voor de spelers om ray tracing uit te testen. Mocht je interesse hebben in de bèta, de bron hieronder heeft de link naar Minecraft.net voor je klaarstaan.

Minecraft is nu beschikbaar voor alle moderne platformen. Ga jij aan de slag met de nieuwe ray tracing of kies je liever voor old school Minecraft?

Bron: Mojang
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord