Monster Hunter World: Iceborne

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 6 september 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Milla Jovovich speelbaar in Monster Hunter World

De ster van de Resident Evil films en de aankomende Monster Hunter-film is binnenkort speelbaar in de RPG. Dit laat Capcom weten via een nieuwe trailer.

Milla Jovovich, de bekende actrice, is te zien in de nieuwste trailer van Monster Hunter World: Iceborne. Ondanks dat Fatalis de laatste content update was voor de RPG, verrast Capcom ons toch nog eenmalig. De actieheldin is binnenkort te spelen met twee nieuwe en unieke quests. We zien veel gelijkenis in de trailer met het materiaal wat we tot nu toe gezien hebben van de film. De dualblades en de Black Diablos pakken de hoofdrol. Spelers kunnen geniet van deze extra content vanaf 4 december. Bekijk hier Drie van die Monster Hunter World: Iceborne monsters.

Monster Hunter World: Iceborne is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?