Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Mileena bijt erop los in nieuwe MK 11 trailer

Mileena is de laatste toevoeging aan het rooster via Kombat Pack 2. In deze trailer zien we wat van de moves van deze bijtgrage vechtster.

Mileena is de halfzus van Kitana. Zij is ontworpen door Shang Tsung, in een vreselijk kloon experiment. Vandaar dat ze enigszins menselijke trekjes heeft, maar ze is dus ook half Tarkatan. Ze komt gewapend met een teleporteer spong, haar sai's en een grote bek vol scherpe tanden. De trailer tentoonstelt Mileena ook in al haar bloederige glorie. Haar speelstijl is chaotisch en ze vliegt alle kanten op. Aan het einde van de trailer zien we ook haar Fatal Blow en Fatality. Voor de spelers met een zwakke maag, raden we je af deze video te kijken. Bekijk hier de trailers voor Rain en Rambo.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia. De vechtgame krijgt ook een gratis update voor de Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Netherrealm Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?