Trailer: Microsoft teaset augmented reality Minecraft app

Geplaatst: 7 mei 2019 10:50
Aangepast: 7 mei 2019 10:50

Microsoft teaset een augmented reality Minecraft app. De korte video werd getoond tijdens de Build 2019 ontwikkelaarsconferentie.

Minecraft doet het na jaren nog steeds ontzettend goed. Microsoft teaset nu dan ook een nieuwe manier om de game te spelen. In een korte teaservideo is te zien hoe een jongedame met een telefoon rondkijkt en de vierkante figuren uit Minecraft in augmented reality tegenkomt. Verder zien we ook een simpele user interface, wat doet vermoeden dat het in de app ook mogelijk gaat zijn om te bouwen en te vechten. Aan het einde van de video wordt aangegeven dat we eind volgende week meer informatie krijgen.

Minecraft is momenteel te spelen op pc en de moderne consoles. Binnenkort kunnen we dus ook een augmented reality-ervaring van de bekende game verwachten. Op 17 mei wordt er meer bekendgemaakt.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord