Minecraft
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 mei 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Survival
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Microsoft teaset augmented reality Minecraft app

Microsoft teaset een augmented reality Minecraft app. De korte video werd getoond tijdens de Build 2019 ontwikkelaarsconferentie.

Minecraft doet het na jaren nog steeds ontzettend goed. Microsoft teaset nu dan ook een nieuwe manier om de game te spelen. In een korte teaservideo is te zien hoe een jongedame met een telefoon rondkijkt en de vierkante figuren uit Minecraft in augmented reality tegenkomt. Verder zien we ook een simpele user interface, wat doet vermoeden dat het in de app ook mogelijk gaat zijn om te bouwen en te vechten. Aan het einde van de video wordt aangegeven dat we eind volgende week meer informatie krijgen.

Minecraft is momenteel te spelen op pc en de moderne consoles. Binnenkort kunnen we dus ook een augmented reality-ervaring van de bekende game verwachten. Op 17 mei wordt er meer bekendgemaakt.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?